Gå til hovedinnhold Gå til søk

Sommernytt

Situasjonen rundt Koronaviruset
Vi har lempet på våre koronatiltak og holder ikke lenger døren låst for besøkende. Vi oppfordrer imidlertid fremdeles alle våre kunder til å kommunisere med oss mest mulig elektronisk og minner igjen om at fysiske dokumenter som skal til oss kan legges i postkassen utenfor døren.

Vi har nå vært i berøring med nærmest samtlige av de økonomiske ordningene (særlig likviditetslån, kompensasjonsordning knyttet til faste kostnader, kompensasjonsordning for selvstendig næringsdrivende) som regjeringen har innført i anledning koronaviruset. Vi har hjulpet flere av våre kunder med søknader, bekreftelser og utfyllende informasjon. Vi vurderer løpende hvilke kunder som kan gjøre seg nytte av tiltakspakkene. Ta likevel gjerne initiativ selv og spør oss om disse nye ordningene. Det er penger å hente, selv om det langt fra er fullgode kompensasjonsordninger.

Endring i personale
Terje ble pensjonist 11. juni, og vi har takket han pent for innsatsen. Han har vært ansatt ved Økonomihuset Fauske AS siden 1995 og hans erfaring og kompetanse vil bli savnet.

Som hans erstatter har vi ansatt fauskejenta Amalie Hjemaas. Hun er ung og nyutdannet med Bachlor i Regnskap fra Nord Universitet. Etter nødvendig praksis vil hun kunne søke godkjenning som autorisert regnskapsfører.  Vi ønsker Amalie hjertelig velkommen og gleder oss over det faglige og ungdommelige hun tar med seg inn til oss.

Ferieavvikling
Økonomihuset Fauske AS kommer ikke til å være stengt på noe tidspunkt i sommer. Bemanningen kommer til å være noe redusert i perioder, men vi vil flytte oppgaver mellom oss slik at dere som kunder blir ivaretatt.

Vi ønsker alle en riktig god sommer!

Ta kontakt

Besøk oss i Sjønståveien 2 på Fauske, eller ta kontakt — vi gleder oss til å høre fra deg, og håper vi kan gjøre regnskapshverdagen litt enklere for deg og din virksomhet.