Gå til hovedinnhold Gå til søk

Økonomihuset Fauske – Første partner fra Fauske i Salten-regionens bærekraftslab

Både Narvik, Mo i Rana og Bodø etablerte såkalte bærekraftslaber i 2021, etter initiativ og med delfinansiering fra Nordland Fylkeskommune. Bærekraftslaben i Bodø har fått navnet KRAFT. Den skal være en arena for lokalt bærekraftsarbeid. Den skal inspirere til samarbeid mellom kommuner, næringsliv, frivillige organisasjoner, studenter, sosiale entreprenører og forsknings- og kompetansemiljø.

Økonomihuset Fauske AS har valgt å gå inn som partner i KRAFT. Hanne Prytz deltok på sin første partnersamling 23.02.2022 i KRAFT sine lokaler i Breivika i Bodø, hvor de er samlokalisert med Beddingen Kulturhus. Samlingen bød på interessante foredrag og mulighet for mingling med andre partnere. I mars starter KRAFT en kursserie som heter «Kraftprogrammet – Bærekraft på 4 steg» og der skal flere fra Økonomihuset Fauske delta. Mange i næringslivet er kjent med EUs nye taksonomi og de strenge kravene til bærekraftsrapportering som etter hvert vil bli gjort gjeldende i Norge. Det er med bakgrunn i dette at Økonomihuset Fauske har valgt å engasjere seg i KRAFT. EUs regelverk vil først treffe store virksomheter, men det er forventet at også mindre aktører vi bli berørt som underleverandører. Økonomihuset Fauske ønsker å rigge seg for det nye som kommer slik at våre kunder kan få ivaretatt framtidige krav til rapportering på en tilfredsstillende måte.

Vil du vite mer om KRAFT og Kraftprogrammet kan du ta en titt på hjemmesiden kraftnord.no

Ta kontakt

Besøk oss i Sjønståveien 2 på Fauske, eller ta kontakt — vi gleder oss til å høre fra deg, og håper vi kan gjøre regnskapshverdagen litt enklere for deg og din virksomhet.