Gå til hovedinnhold Gå til søk

Økonomihuset Fauske + PowerOffice = SANT!

Kom i gang med PowerOffice sammen med en Premium Partner

Økonomihuset Fauske er nå Premium Partner til programleverandøren Poweroffice. Det betyr at Poweroffice anerkjenner kompetansen vi har knyttet til bruken av deres programvare. Som Premium Partner utfører vi support til egne kunder og andre som fører regnskapet selv i programmet.

Vi tenker at det er på tide at Poweroffice og Økonomihuset Fauske finner sammen igjen. Det er et visst slektskap mellom de to virksomhetene. Vi ble delvis gründet av samme person og vi var samlokalisert i Sjønståveien 2 i 8 år før programleverandøren etter hvert gjorde Bodø-væring av seg. Økonomihuset Fauske var aller første kunden til Poweroffice som i starten kun hadde programvare for timeregistrering i regnskapsbransjen. Vi har vært testpilot i flere omganger, både på timeregistreringsprogrammet og regnskapsprogrammet.

Vi synes vi ser tegn til at en del godt etablerte virksomheter der ute – som ikke er kunder hos oss – fremdeles fører regnskapene sine på gammeldagse og tidkrevende måter. Vi ser det fordi bilag fra slike figurerer i regnskapene vi fører for våre kunder.  Vi tror dere som driver med slikt, med fordel skulle sett litt nærmere på programvaren Poweroffice tilbyr. Vi kan hjelpe selv om dere ønsker å gjøre mesteparten av bilagsføringen selv. Ta kontakt – så er dere plutselig i gang.

Ta kontakt

Besøk oss i Sjønståveien 2 på Fauske, eller ta kontakt — vi gleder oss til å høre fra deg, og håper vi kan gjøre regnskapshverdagen litt enklere for deg og din virksomhet.