Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

SMITTEVERNTILTAK MOT KORONAVIRUS VED ØKONOMIHUSET FAUSKE AS

De ansatte er for tiden på plass i våre lokaler, men vi har valgt å låse døren for besøkende av hensyn til smittevern.

Vi oppfordrer våre kunder til å ta kontakt per telefon, e-post eller bruke videokonferanse. Dokumenter på papir kan legges i postkassen ved siden av trappen.

Besøkende som vil inn i lokalet, bes ringe sentralbordet 75601040.

Økonomihuset Fauske Formidling

Gjennom alle årene med tradisjonelle regnskapstjenester har vi bygd opp mye kunnskap og erfaring som vi ønsker å dele med våre kunder og andre.

Vi tilbyr informasjon og opplæring innenfor:

  • Dine tall
  • IT
  • Økonomifag

Med formidling knyttet til Dine tall mener vi rapportering av regnskapstall og analyse av disse til ledelse, styre eller andre interessenter rundt virksomheter.

Formidling knyttet til IT er stadig mer aktuelt fordi nye regnskapssystem/ERP-system legger til rette for utstrakt samhandling mellom virksomheter og regnskapsfører. Vi tilbyr opplæring til personene som er involvert. Vi gjør det mulig for virksomheter å bruke systemer effektivt og få mest mulig igjen for lisenskostnadene.

Vi formidler også generell informasjon forøvrig relatert til økonomi. Tema som går igjen er bruk av bil i næring, eieres valg av uttak i form av lønn eller utbytte fra aksjeselskap, pensjonssparing, skattemessige eller avgiftsmessige muligheter for tilpasninger osv.

Økonomihuset Fauske Spørsmål? Ta kontakt med oss i dag!

Ring oss på telefon 75 60 10 40 eller send inn skjemaet.