Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

SMITTEVERNTILTAK MOT KORONAVIRUS VED ØKONOMIHUSET FAUSKE AS

De ansatte er for tiden på plass i våre lokaler, men vi har valgt å låse døren for besøkende av hensyn til smittevern.

Vi oppfordrer våre kunder til å ta kontakt per telefon, e-post eller bruke videokonferanse. Dokumenter på papir kan legges i postkassen ved siden av trappen.

Besøkende som vil inn i lokalet, bes ringe sentralbordet 75601040.

Økonomihuset Fauske Regnskapsfører i Malawi

I september 2019 var daglig leder ved Økonomihuset Fauske AS, Hanne Prytz tre uker i Malawi.  Hun var der som utsending for den britiske hjelpeorganisasjonen AFID (Accounting for International Development). AFID formidler kontakt mellom organisasjoner i utviklingsland som trenger hjelp med regnskap og økonomi og kvalifiserte regnskapsførere primært fra Storbritannia, men også fra Norge som i dette tilfellet.  Hanne introduserte hjelpeorganisasjonen Hope for Relief i Rumphi i Malawi for programvaren PowerOffice Go og hjalp til med å etablere gode rutiner rundt regnskap og økonomi.  Samarbeidet har også fortsatt etter at Hanne kom tilbake fra Malawi.  Skybaserte regnskapssystemer gjør det mulig med oppfølging til tross for store geografiske avstander.