Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Pga smittesituasjonen i regionen vil vi holde kontoret låst for besøkende.  De ansatte er på jobb, men vi oppfordrer våre kunder om å kontakte oss på telefon 75 60 10 40, epost eller videokonferanse.

Økonomihuset Fauske Regnskapsfører i Malawi

I september 2019 var daglig leder ved Økonomihuset Fauske AS, Hanne Prytz tre uker i Malawi.  Hun var der som utsending for den britiske hjelpeorganisasjonen AFID (Accounting for International Development). AFID formidler kontakt mellom organisasjoner i utviklingsland som trenger hjelp med regnskap og økonomi og kvalifiserte regnskapsførere primært fra Storbritannia, men også fra Norge som i dette tilfellet.  Hanne introduserte hjelpeorganisasjonen Hope for Relief i Rumphi i Malawi for programvaren PowerOffice Go og hjalp til med å etablere gode rutiner rundt regnskap og økonomi.  Samarbeidet har også fortsatt etter at Hanne kom tilbake fra Malawi.  Skybaserte regnskapssystemer gjør det mulig med oppfølging til tross for store geografiske avstander.