Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Økonomihuset Fauske AS om Koronaviruset

ØKONOMIHUSET FAUSKE AS OM KORONAVIRUSET

  • Vi i Økonomihuset Fauske AS ser alvoret i situasjonen rundt koronaviruset. Eksisterende smittefare og smitteverntiltak vil få store konsekvenser for flere av våre kunder. Vi følger nøye med i nyhetsbildet med hensyn til tiltakene som blir satt inn fra regjeringens side overfor næringslivet. Rammebetingelsene skifter raskt for tiden og det kan være vanskelig å vite eksakt hva som er det til enhver tid gjeldende regelverk. Vi føler oss imidlertid trygge på at våre kunder skal få gjort seg nytte av de tiltakene som settes inn gjennom vår innsats.
  • Permitteringer er aktuelt for flere av våre kunder. Vi har fått flere henvendelser om permitteringer allerede og er forberedt på hjelpe flere med dette i ukene som kommer. Økonomihuset Fauske AS vil presisere at det er viktig at formalitetene rundt permitteringer blir utført riktig for at permitteringen skal være gyldig.
  • Regnskapsbransjen har høysesong denne tiden og eventuell utbredt sykdom blant ansatte vil skape forsinkelser og vanskeligheter med å overholde frister. Vi er orientert om at vår bransjeorganisasjon, Regnskap Norge, er i dialog både med Skatteetaten og Regnskapsregisteret med hensyn til å få utsatt ulike rapporteringsfrister generelt og eventuelt få fritak for ulike typer sanksjoner/tvangsmulkt.
  • Økonomihuset Fauske AS har innført smitteverntiltak. Daglig leder Hanne Prytz er i karantene og arbeider hjemmefra hele uke 12 på grunn av reise til USA nylig. Andre ansatte er på arbeid i våre lokaler, men vi har valgt å låse døren for besøkende. Vi oppfordrer våre kunder til å kommunisere med oss mest mulig gjennom e-post, telefon eller videokonferanse. Dokumenter i papirformat kan legges i postkassen ute ved siden av trappen. Kunder som vil inn i lokalet bes ringe sentralbordet på telefonnummer 75 60 10 40.
  • Koronavirusets innvirkning på helsemessige forhold, økonomi og næringsliv er svært uoversiktlig og nærmest uvirkelig. I denne situasjonen vil Økonmihuset Fauske AS strekke seg langt, men samtidig varsle økt risiko for at vi ikke klarer å levere i henhold til det som er avtalt i oppdragsavtalene med våre kunder. Ved eventuell manglende leveranse fra vår side påberopes Force Majeure (avkorting av forpliktelser til leveranser og erstatning) med henvisning til pågående pandemi.