Gå til hovedinnhold Gå til søk

Økonomisk innsikt

Gjennom alle årene med tradisjonelle regnskapstjenester har vi bygd opp mye kunnskap og erfaring som vi ønsker å dele med våre kunder og andre.

Vi tilbyr informasjon og opplæring innenfor:

  • Dine tall
  • IT
  • Økonomifag

Med Dine tall mener vi rapportering av regnskapstall og analyse av disse til ledelse, styre eller andre interessenter rundt virksomheter.

Informasjon og opplæring knyttet til IT er stadig mer aktuelt fordi nye regnskapssystem/ERP-system legger til rette for utstrakt samhandling mellom virksomheter og regnskapsfører. Vi tilbyr opplæring til personene som er involvert. Vi gjør det mulig for virksomheter å bruke systemer effektivt og få mest mulig igjen for lisenskostnadene.

Vi formidler også generell informasjon for øvrig relatert til økonomi. Tema som går igjen er bruk av bil i næring, eieres valg av uttak i form av lønn eller utbytte fra aksjeselskap, pensjonssparing, skattemessige eller avgiftsmessige muligheter for tilpasninger osv.

Ta kontakt

Besøk oss i Sjønståveien 2 på Fauske, eller ta kontakt — vi gleder oss til å høre fra deg, og håper vi kan gjøre regnskapshverdagen litt enklere for deg og din virksomhet.